+31(0)495633010 info@henko-at.nl

Borstels | Kunstgrasborstels en borstelmachines voor aanleg én onderhoud

Of het nu gaat om de installatie of het onderhoud van kunstgras, borstels en borstelmachines zijn een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Onze borstels variëren van zelf aangedreven borstelmachines tot driehoeksborstels en kleinere borstels voor de aanleg van kunstgras tuintjes. Wij bieden borstels aan in verschillende sterktes om elk kunstgrasproject succesvol te laten verlopen.

Henko 677 Padel Brush

Deze borstel is ontwikkeld voor het onderhoud van de padelbaan, het egaliseren van de vulling en het reinigen.

Henko 670 Roterende borstelmachine

De borstels van deze motor aangedreven borstelmachine zijn speciaal voor de installatie en het onderhoud van kunstgras, en zijn ontwikkeld naar onze eigen specificaties. De speciale borstelvezels zorgen ervoor dat het kunstgras niet beschadigt raakt maar wel goed gereinigd en opgeborsteld wordt. De Henko 670 heeft een werkbreedte van 65cm.

Henko 671 Roterende borstelmachine (zelfaangedreven)

De borstels van deze motor aangedreven zelf-rijdende borstelmachine zijn speciaal voor de installatie en het onderhoud van kunstgras, en zijn ontwikkeld naar onze eigen specificaties. De Henko 671 wordt geleverd met een opvangbak die vuil en onzuiverheden verzameld om het schoonmaken sneller en efficiënter te maken, en heeft een werkbreedte van 70 cm.

Henko 608SB Triangle Borstel Blauw (roestvrij staal) 

De Triangle Borstel verzorgd 3 belangrijke werkzaamheden: het omhoog borstelen van de kunstgravezels zodat ze er fris en verzorgd uitzien, het verspreiden van infill én het verwijderen van vuil en onzuiverheden uit de kunstgrasmat. Deze borstel is beschikbaar met uw bedrijfsnaam/logo, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Henko 608B Triangle Borstel Blauw

De Triangle Borstel verzorgd 3 belangrijke werkzaamheden: het omhoog borstelen van de kunstgravezels zodat ze er fris en verzorgd uitzien, het verspreiden van infill en het verwijderen van vuil en onzuiverheden.

Henko 608SY Triangle Borstel Geel (roestvrij staal)

De Henko Triangle Borstel Geel RVS is geschikt voor de installatie van kunstgrasvelden en bevat de meest stijve borstelvezels. Deze borstel is beschikbaar met uw bedrijfsnaam/logo, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Henko 608Y Triangle Borstel Geel

De Henko Triangle Borstel Geel is geschikt voor de installatie van kunstgrasvelden en bevat de meest stijve borstelvezels.

Henko 624 Rubber Borstelmat

De Henko Rubber Borstelmat is ontwikkeld voor het omhoog brengen van de kunstgrasvezels zodat het kunstgras er weer fris en verzorgd uitziet. De Borstelmat is zeer effectief in combinatie met de Henko Triangle Borstel. Onze Henko Borstelmatten kunnen besteld worden met uw eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Henko 672 Borstel Machine

De Henko 672 is ontwikkeld voor het borstelen van het kunstgras tijdens zowel de installatie als het onderhoud. Deze borstel machine maakt het borstelen van kunstgras eenvoudiger dan ooit en geeft een hogere efficiëntie omdat het mogelijk is om grote oppervlakten kunstgras te borstelen in minder tijd.

Henko 673 Borstelmachine voor hoveniers

Deze borstelmachine is door zijn lage gewicht van slechts 16 kilo ideaal voor het reinigen en opborstelen van kleinere oppervlakten kunstgras zoals tuintjes. Deze borstelmachine onderscheidt zich van andere zogetehen ‘power brushes’ door de twee wieltjes, welke zorgen voor een stabiele werkwijze.   

Henko 674 Ronde Borstelmachine (accu)

De Henko Ronde Borstelmachine is zeer geschikt voor het onderhouden van de kunstgrasmat. Door de ronde borstel op deze machine is het mogelijk om de hoeken en moeilijk te bereiken plaatsen van het kunstgras te reinigen, die niet makkelijk toegankelijk zijn met andere borstels.

Henko 675 Ronde Borstelmachine  

De Henko Ronde Borstelmachine is zeer geschikt voor het onderhouden van de kunstgrasmat. Door de ronde borstel op deze machine is het mogelijk om de hoeken en moeilijk te bereiken plaatsen van het kunstgras te reinigen, die niet makkelijk toegankelijk zijn met andere borstels.

Henko 608Q Quatro Brush

De Henko 608Q bevat 4 blauwe Henko borstels in een rij om zo een maximaal effect te bereiken bij het onderhouden en schoonmaken van kunstgras. Een voordeel van de Henko 608Q is dat de borstel door middel van een hef achter de tractor kan worden opgetild, waardoor de toegankelijkheid van een kunstgrasveld hoger wordt.

Henko 608TH Triple Brush voor hybride kunstgras 

De Henko 608TH Triple Brush Hybrid bevat 3 Henko borstels in een rij om zo een maximaal effect te bereiken bij het installeren, onderhouden en schoonmaken van hybride kunstgras. De vezels van de Henko 608TH hybride borstel zijn ontwikkeld om het hybride kunstgras zo min mogelijk te belasten en niet te beschadigen.

Henko 910 Kunstgrasborstel voor hoveniers

De Henko Landscape Borstel is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud en het installeren van kunstgras tuinen en kleine kunstgras oppervlakten. Bovendien is deze borstel handig om te gebruiken op plekken waar een borstelmachine of grotere borstel niet bij kan.

Henko 908 Borstel met gebogen vezels

Vanwege de extreme dieptewerking is de Henko 908 borstel een effectief middel tegen bladeren, vuil en naalden in kunstgras.

Henko 621W Witte Kunstgrasborstel (lat)

Onze witte kunstgrasborstel heeft de meest zachte en minst stijve borstelvezels en is geschikt voor de installatie en het onderhoud van kunstgras toepassingen zoals golf, tennis en tuintjes.

Henko 621B Blauwe kunstgrasborstel (lat)  

Onze blauwe kunstgrasborstel is zeer geschikt voor het dagelijkse onderhoud van professionele kunstgras toepassingen. Door de speciale borstelvezels is deze borstel niet schadelijk voor het kunstgras en de kunstgrasvezels.

Henko 621Y Gele kunstgrasborstel (lat)

Onze gele kunstgrasborstel is geschikt voor het installeren van kunstgras en heeft de meest stijve en stugge vezels.

© 2018 Henko A&T B.V. All rights reserved.

Head Office

Henko A&T B.V.
Graafschap Hornelaan 184
6004HT Weert
The Netherlands

Contact details

Monday to Friday: 8:30 – 17:00
T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01