+31(0)495633010 info@henko-at.nl

Gereedschappen | Kunstgras tools en gereedschappen

Henko 602 Bump

De Henko 602 Bump is een speciaal gereedschap voor het verplaatsen van kunstgras en het herstellen van plooien in de kunstgrasmat.

Henko 603 Grass Splitter

Na het verlijmen van het kunstgras kunnen er kunstgrasvezels in de lijm en onder de kunstgrasmatten terecht komen. De roestvrijstalen Grass Splitter is ontworpen om deze vezels uit de lijm te halen en zorgt voor een mooie afwerking van de naad.

Henko 607 Knee Kicker

De Knee Kicker wordt gebruikt om plooien uit het kunstgras te verwijderen en om de kunstgrasmat te verplaatsen.

Henko 660 Line Boy

De Line Boy is eenvoudig afstelbaar tot de juiste breedte van de belijning, en is met de meegeleverde stang makkelijk te bedienen. Door het apparaat met de belijning door de naad te duwen, valt de belijning in de juiste positie en zorgt deze voor een nauwkeurig eindresultaat.

Henko 1000 Topkeeper Pro

De Topkeeper Pro maakt mos en onkruid effectief los en verwijderd het onkruid tot diep bij de vezel van het kunstgras. De Topkeeper Pro is wendbaar en de pinnen buigen in het kunstgras licht mee waardoor schade aan het kunstgras wordt voorkomen.

Henko 1001 Topkeeper Schoffel New!

De Topkeeper Schoffel maakt onkruid effectief los en verwijderd het tot diep bij de vezel. Snel en doeltreffend wordt al het onkruid moeiteloos los geschoffeld.

Henko 611A Tape Roller

De Tape Roller wordt gebruikt om tape aan te brengen. Doordat de Tape Roller lopend te gebruiken is voorkomt het rugpijn en het werken op de knieën.

Henko 627 Trekstangen

De Pull Bars zijn ontwikkeld voor het uitrollen en verplaatsen van rollen kunstgras. De Pull Bars zorgen ervoor dat het gras in een staande positie uitgerold kan worden om zo rugpijn te voorkomen en een vlotte en efficiënte werkwijze te garanderen.

Henko 636 Tapijt Kar

De Henko Tapijt Kar wordt gebruikt voor het transporteren en verplaatsen van rollen kunstgras. De Tapijt Kar heeft een robuust design en een capaciteit van 500 kilogram.

Henko 637 Infill Meter

Het opmeten van de hoeveelheid infill in het kunstgras is zeer belangrijk. Het zorgt voor maximale bescherming van de kunstgrasvezels en optimaliseert de speelbaarheid van het kunstgras. Door het gebruik van de Infill Meter wordt bovendien vroegtijdig slijtage voorkomen en zal het kunstgras er langer mooi en ‘gezond’ uit blijven zien.

Henko 653 Turf Grip

De Turf Grip is ideaal voor het verplaatsen van kunstgras. Door de ’tanden’ en de handgreep is het mogelijk om veel kracht te zetten zonder veel energie te gebruiken. Onmisbaar bij het installeren van kunstgras.

Henko 900 Bezander

De beste manier om kunstgras effectief en accuraat te bezanden. De Henko 900 Spreader verdeeld het zand over het veld. De hoeveelheid zand die doorgelaten wordt kan aangepast worden met de handgreep. Door het zand met de Spreader verdeeld op het kunstgras aan te brengen wordt het borstelen een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Henko 950X Manual Sand Spreader Excellent

De Manual Spreader zorgt voor een goede egale verdeling van het sand over het kunstgras. De hoeveelheid zand kan tevens aangepast worden. De stuurstang kan ingeklapt worden, zodat de spreader gemakkelijk getransporteerd kan worden naar de installaties. Het verdelen van het zand zorgt er bovendien voor dat het borstelen een stuk sneller en efficiënter gaat.

Henko 3000 3-in-1 TOOL New!

Met de 3-in-1 tool kan eenvoudig het niveauverschil, de bal-rol en de bal stuit van het kunstgrasveld gemeten worden. Dit zijn drie zeer belangrijke indicatoren welke de sporttechnische eigenschappen van het kunstgrasveld bepalen

Henko 629 Grasshopper

De Grasshopper is ontwikkeld om extra druk te zetten op het gelijmde kunstgras om zo een betere hechting van de kunstgras lijm te bewerkstelligen. De Henko Grasshopper is zelfrijdend en er kunnen verschillende snelheden geselecteerd worden.

Henko 6290 Joint Roller

De Joint Roller is de manuele versie van de Grasshopper en is ontwikkeld om druk te zetten op de zojuist gelijmde kunstgras naden.

Henko 6290H Hybrid Joint Roller

De Hybrid Joint Roller is geschikt voor het aandrukken van de naad van verlijmde hybride kunstgrasvelden.

Henko 655B Roll-up/unroll system

DeHenko 655B is ontwikkeld voor het oprollen en afrollen van rollen kunstgras. Het stevige, robuuste design is gemakkelijk in gebruik zorgt ervoor dat er nauwkeurig stukken kunstgras afgesneden kunnen worden.

Henko 661A Kunstgrashaken

Kunstgras haken worden gebruikt om het kunstgras en geotextiel in de grond vast te zetten.

Henko 661B Kunstgrashaken

Kunstgras haken worden gebruikt om het kunstgras en geotextiel in de grond vast te zetten.

Henko 981 Strakvlak Egalisatieschuif

De Strakvlak is een handegalisatiebord om te gebruiken op plaatsen waar machinaal afreien niet mogelijk is. Zeer handig voor het voorbereiden van de ondergrond voor de installatie van kunstgras.

Henko 911 Uitrolsysteem voor kunstgras

Het Grass Unrolling System is een systeem dat ontwikkeld is om op een eenvoudige en efficiënte wijze kunstgras uit te rollen.

Henko 641 Sneeuwschuif, uitrolsysteem en rake

De Henko 641 is een combinatie gereedschap voor het uitrollen van rollen kunstgras, een infill rake en een sneeuwschuif voor het verwijderen van sneeuw van kunstgrasvelden.

Henko 609 Turf Infill Rake

De Turf Infill Rake is ontwikkeld voor het verspreiden van verschillende types infill voor kunstgras zoals zand, SBR en TPE.

Henko 642 Stalen Meetlint

Stevige en betrouwbaar meetlint. Onmisbaar tijdens kunstgras installatie en projecten. 100 meter lengte.

Henko 654 Gereedschapskist met wielen

De Henko Tool Trolley is handig voor het transporteren van de gereedschappen voor de installatie van kunstgras. Door middel van de wieltjes is de Tool Trolley eenvoudig te transporteren. Verkrijgbaar met 113 liter volume (Henko 654) en 190 liter volume (Henko 654B).

Henko 658 Mixer met mixstaaf 

De mixer is onmisbaar bij het vermengen van de 2-componenten kunstgras lijm. Door het gebruik van de mixer zullen het A- en B-component veel sneller gemixt zijn en is de lijm sneller te gebruiken dan wanneer dit met de hand gedaan wordt.

Henko 658A Reserve mixstaaf 

Reserve mixstaaf voor de Henko 658 Mixer. Onmisbaar bij het mixen van het A- en B-component van kunstgraslijm.

Henko 626 Stihl Bladblazer

Handig voor het schoonhouden van het werkgebied en om zand of infill uit het kunstgras te blazen voor reparatiewerkzaamheden.

Henko 999 Stihl Bosmaaier

De Stihl bosmaaier kan gebruikt worden om de Topkeeper Pro aan te bevestigen.

Henko 901 Mini Tractor 

De meest efficiënte tractor voor het gebruik van onze Triangle Brushes, Brush Mats, Infill rake en Grass Rolling systeem.

© 2018 Henko A&T B.V. All rights reserved.

Hoofdkantoor

Henko A&T B.V.
Graafschap Hornelaan 184
6004HT Weert
Nederland

Contactgegevens

Monday to Friday: 8:30: 17:00
T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01