+31(0)495633010 info@henko-at.nl

Lijmmachines | Kunstgras lijm machines

Onze Henko Lijm Machines zijn een onmisbaar onderdeel uit ons productassortiment voor kunstgras. Wanneer u een systeem nodig heeft voor de naden van een kunstgras voetbalveld te verlijmen of kleinere oppervlakten zoals een kunstgras tuintje: Henko A&T heeft het in huis.

Henko 601-30 Lijm Machine 30cm

De Henko Glue Machine is onmisbaar bij het verlijmen van grote kunstgras toepassingen en de installatie van kunstgras sportvelden. De hoeveelheid lijm die op de lijmband aangebracht wordt kan aangepast worden door het verstellen van de kam van de lijmbak. De lijmmachine verzekerd een soepele werking. Door de rollers aan de zijkanten van de lijmmachine kan de machine eenvoudig tussen het gras gereden worden. De lijmmachine wordt geleverd inclusief 1 lijmschep, 1 lijmbak 14cm naad en 1 lijmbak met een 25cm naad. Wij raden u aan om de lijmbakken alvorens het verlijmen in te smeren met Henko Anti-Stick om te voorkomen dat de lijm zich hecht aan de bak en om het schoonmaken sneller en efficiënter te laten verlopen.

Henko 601-40 Lijm Machine 40cm NEW!

De Henko Glue Machine is onmisbaar bij het verlijmen van grote kunstgras toepassingen en de installatie van kunstgras sportvelden. De hoeveelheid lijm die op de lijmband aangebracht wordt kan aangepast worden door het verstellen van de kam van de lijmbak. De lijmmachine verzekerd een soepele werking. Door de rollers aan de zijkanten van de lijmmachine kan de machine eenvoudig tussen het gras gereden worden. De lijmmachine wordt geleverd inclusief 1 lijmschep, 1 lijmbak 25cm naad en 1 lijmbak met een 35cm naad. Wij raden u aan om de lijmbakken alvorens het verlijmen in te smeren met Henko Anti-Stick om te voorkomen dat de lijm zich hecht aan de bak en om het schoonmaken sneller en efficiënter te laten verlopen.

Henko 601-30A Lijm Machine 30cm incl. zijwielen 

De Henko Glue Machine is onmisbaar bij het verlijmen van grote kunstgras toepassingen en de installatie van kunstgras sportvelden. De hoeveelheid lijm die op de lijmband aangebracht wordt kan aangepast worden door het verstellen van de kam van de lijmbak. De lijmmachine verzekerd een soepele werking. Door de rollers aan de zijkanten van de lijmmachine kan de machine eenvoudig tussen het gras gereden worden. Deze lijmmachine bevat wieltjes waardoor het apparaat eenvoudig over een grove, ongelijke ondergrond verplaatst kan worden. De lijmmachine wordt geleverd inclusief 1 lijmschep, 1 lijmbak 14cm naad en 1 lijmbak met een 25cm naad. Wij raden u aan om de lijmbakken alvorens het verlijmen in te smeren met Henko Anti-Stick om te voorkomen dat de lijm zich hecht aan de bak en om het schoonmaken sneller en efficiënter te laten verlopen.

Henko 601-40A Lijm Machine 40cm incl. zijwielen NEW!

De Henko Glue Machine is onmisbaar bij het verlijmen van grote kunstgras toepassingen en de installatie van kunstgras sportvelden. De hoeveelheid lijm die op de lijmband aangebracht wordt kan aangepast worden door het verstellen van de kam van de lijmbak. De lijmmachine verzekerd een soepele werking. Door de rollers aan de zijkanten van de lijmmachine kan de machine eenvoudig tussen het gras gereden worden. Deze lijmmachine bevat wieltjes waardoor het apparaat eenvoudig over een grove, ongelijke ondergrond verplaatst kan worden. De lijmmachine wordt geleverd inclusief 1 lijmschep, 1 lijmbak 25cm naad en 1 lijmbak met een 35cm naad. Wij raden u aan om de lijmbakken alvorens het verlijmen in te smeren met Henko Anti-Stick om te voorkomen dat de lijm zich hecht aan de bak en om het schoonmaken sneller en efficiënter te laten verlopen.

Henko 656 Hand Lijmbak 12 cm

De Hand Gluebox is ontwikkeld voor het verlijmen van kleinere oppervlakten kunstgras zoals tuinen en landscaping. De hoeveelheid lijm is aan te passen met de lijmkam aan de achterzijde.

Henko 657 Hand Lijmbak 17 cm

De Hand Gluebox is ontwikkeld voor het verlijmen van kleinere oppervlakten kunstgras zoals tuinen en landscaping. De hoeveelheid lijm is aan te passen met de lijmkam aan de achterzijde.

Henko 656H Lijmbak voor hybride kunstgrasvelden 12 cm nieuw!

Onze lijmbak voor hybride kunstgrasvelden is geschikt voor verlijmen van hybride velden in een ergonomische werkhouding. 

Henko 630 Hand Lijmkam 18 cm

Met de Hand Glue Spreader kunt u eenvoudig en efficiënt kunstgras lijm verspreiden. Ideaal voor kleine oppervlakten kunstgras zoals tuinen en landscaping. Deze spreader is 18 cm breed.

Henko 631 Hand Lijmkam 25 cm

Met de Hand Glue Spreader kunt u eenvoudig en efficiënt kunstgras lijm verspreiden. Ideaal voor kleine oppervlakten kunstgras zoals tuinen en landscaping. Deze spreader is 25 cm breed.

Henko 6012 Reserve Lijmbak 14 cm

Deze reserve lijmbak is geschikt voor de Henko 601 en Henko 601 Glue Machines en heeft een breedte van 14 cm.

Henko 6013 Reserve Lijmbak 25 cm

Deze reserve lijmbak is geschikt voor de Henko 601 en Henko 601 Glue Machines en heeft een breedte van 25 cm.

© 2018 Henko A&T B.V. All rights reserved.

Head Office

Henko A&T B.V.
Graafschap Hornelaan 184
6004HT Weert
The Netherlands

Contact details

Monday to Friday: 8:30 – 17:00
T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01