+31(0)495633010 info@henko-at.nl

Lijm | Kunstgras lijm en kleefstoffen

Henko A&T staat bekend als een innoverende speler in de markt van kunstgras kleefstoffen. Wij ontwikkelen, testen en produceren onze eigen Henko A&T kunstgraslijmen voor verschillende toepassingen. Naast onze welbekende 2-componenten lijm bieden we ook 1-componenten lijm aan en reparatiekits om het installeren of repareren van kunstgras zo efficiënt mogelijk te maken.

R300 Kunstgraslijm voor alle weersomstandigheden

Deze professionele 2-componenten kunstgraslijm is een polyurethaanlijm die gebruikt kan worden voor applicaties in zowel droge als vochtige weersomstandigheden. Onze R300 is zeer geschikt voor in- als ook outdoor werkzaamheden met zowel een egale als grove ondergrond. De thixotropische eigenschappen van deze kunstgraslijm zorgen voor een blijvend elastische vorm, wat deze kunstgraslijm zeer geschikt maakt voor kunstgras.

R305 Kunstgraslijm voor goede weersomstandigheden

Deze professionele 2-componenten kunstgraslijm is een polyurethaanlijm die gebruikt kan worden voor applicaties in droge, goede weersomstandigheden. Onze R305 is zeer geschikt voor in- als ook outdoor werkzaamheden met zowel een egale als grove ondergrond. De thixotropische eigenschappen van deze kunstgraslijm zorgen voor een blijvend elastische vorm, wat deze kunstgraslijm zeer geschikt maakt voor kunstgras.

H700 1-Component kunstgraslijm

Deze professionele 1-component polyurethaan kunstgras lijm kan gebruikt worden in zowel droge als vochtige weersomstandigheden en is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik.

H400 Reparatie Kit

Onze 1-component Henko H400 Repair Kit is onmisbaar bij reparatiewerkzaamheden in het kunstgras. De H400 kan in een kitpistool geplaatst worden voor eenvoudig en efficiënt gebruik.

Henko 1500 Anti-Stick

Henko Anti-Stick is een wax waarmee de lijmbakken en andere gereedschappen ingestreken kunnen worden, om te voorkomen dat de lijm gaat hechten. U kunt de lijmbakken en gereedschappen voor gebruik insmeren met een kwastje. De lijm is zo zeer eenvoudig van de producten te verwijderen.

Henko R300 All Weather Adhesive (in blik)

Deze professionele 2-componenten kunstgraslijm is een polyurethaanlijm die gebruikt kan worden voor applicaties in zowel droge als vochtige weersomstandigheden. Onze R300 is zeer geschikt voor in- als ook outdoor werkzaamheden met zowel een egale als grove ondergrond.

Henko 638 Activator

De Henko 638 Activator zorgt ervoor dat de reactie van de lijm versneld wordt. Wij raden het gebruik van Henko Activator bij werkzaamheden in koude weersomstandigheden.

Henko High Tack CS

Henko High Tack CS is een hoogwaardig product voor structurele verlijming van bijvoorbeeld platen, plinten, panelen voor wanden, vloeren, plafonds, enz. Stempelen of klemmen is in de meeste gevallen niet nodig. Verlijming van vrijwel alle in de bouw voorkomende materialen en vochtige ondergronden.

©2018 Henko A&T B.V. All rights reserved.

Hoofdkantoor

Henko A&T B.V.
Graafschap Hornelaan 184
6004HT Weert
Nederland

Contactgegevens

Maandag tot vrijdag: 8:30: 17:00
T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01