+31(0)495633010 info@henko-at.nl

Messen | Kunstgras messen en snijgereedschap

Ons brede aanbod van messen voor het snijden van kunstgras bevat producten die door vele jaren praktische ervaring geoptimaliseerd en verbeterd zijn. Door kwalitatief hoge, efficiënte en easy-to-use producten aan te bieden helpen we de installateurs van het kunstgras om het beste eindresultaat te bereiken.

Henko 643 Line Cutter

De roestvrijstalen Line Cutter is ontwikkeld voor het snijden van cirkels, halve cirkels en lijnen in kunstgras. De Line Cutter is onmisbaar bij de installatie van kunstgras voetbalvelden en dient voor het snijden van de zijlijnen, de corners, middencirkel, en het strafschopgebied en alle overige belijning van het veld.

Henko 604 Length Knife

Het roestvrijstalen Length Knife, ook wel bekend als het kopieermes, wordt gebruikt voor het snijden van de kunstgras naden. Het mes is zo ontwikkeld dat de snede de juiste ruimte tussen de stukken kunstgras overlaat met de correcte breedte voor het plaatsen van de lijmband en het lijmen van het kunstgras.

Henko 2000 Topcutter 2000

De Topcutter 2000 is ontwikkeld voor het snel en efficiënt snijden van de naden van kunstgras voetbalvelden. De Topcutter 2000 kan eenvoudig worden aangepast en kan in een staande positie gebruikt worden voor een snelle snijtechniek.

Henko 605 Speed Knife

Het Speed Knife is een roestvrijstalen kunstgras mes dat zeer geschikt is voor het snijden van kunstgras. Door de handgreep en de ergonomische vorm van het mes is de Speed Knife onmisbaar bij het snijden van kunstgras, doordat het mes door het gras geduwd wordt in plaats van getrokken.

Henko 645 Delphin mes met houder

Standaard uitrusting bij kunstgras installaties. De Delphin Knife wordt geleverd met een houder zodat het mes altijd binnen handbereik is. Reserve mesjes voor het Delphin Knife zijn tevens verkrijgbaar bij Henko A&T.

Henko 662 Loop Pile Cutter

De Loop Pile Cutter is een roestvrijstalen kunstgras mes dat gebruikt wordt om kunstgras langs randen zoals de stoeprand te snijden.

Henko 606 Walk Knife met houder

Het Henko Walk Knife kan gebruikt worden in een staande positie, wat rugpijn en overige blessures voorkomt. Met het Walk Knife is het mogelijk om het kunstgras in een snelle, efficiënte beweging te snijden. Door de ergonomische vorm van de Walk Knife wordt het mes soepel door de backing van het kunstgras ‘geleid’.

Henko 665 Circle Cutter

De Circle Cutter is ontwikkeld om cirkels te snijden zoals de penaltystip op een kunstgras voetbalveld. De Cirle Cutter is eenvoudig aan te passen om de grootte van de cirkel te veranderen en wordt tevens gebruikt bij andere kunstgras toepassingen zoals speeltuintjes en landscaping.

Henko 663 Loop Pile Cutter (linkshandig)

De Loop Pile Cutter is een roestvrijstalen kunstgras mes dat gebruikt wordt om kunstgras langs randen zoals de stoeprand te snijden. Dit product betreft de linkshandige variant van de Loop Pile Cutter.

Henko 604-L Length Knife (linkshandig)

Het roestvrijstalen Length Knife, ook wel bekend als het kopieermes, wordt gebruikt voor het snijden van de kunstgras naden. Het mes is zo ontwikkeld dat de snede de juiste ruimte tussen de stukken kunstgras overlaat met de correcte breedte voor het plaatsen van de lijmband en het lijmen van het kunstgras. Dit betreft de linkshandige variant van de Length Knife.

Henko 690 Stangen voor Line Cutter

Accessoire voor de Henko 643 Line Cutter. Door middel van deze set wordt het gebruik van de Line Cutter nóg nauwkeuriger, doordat het meer stabiliteit biedt bij het snijden van kunstgras dan de reguliere kabels. Wij bieden 2 sets aan: 1 set voor kunstgras voetbalvelden en 1 set voor kunstgras hockeyvelden.

© 2018 Henko A&T B.V. All rights reserved.

Head Office

Henko A&T B.V.
Graafschap Hornelaan 184
6004HT Weert
The Netherlands

Contact details

Monday to Friday: 8:30 – 17:00
T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01