+31(0)495633010 info@henko-at.nl

Borstels | Kunstgras Borstels en Borstelmachines

Of het nou voor de installatie of het onderhoud van kunstgras is, borstels en borstelmachines zijn een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Ons assortiment kunstgras borstels varieert van zelfrijdende roterende borstelmachines en triangel borstels die achter een tractor of quad bevestigd kunnen worden tot kleinere borstels voor landscaping. Wij bieden borstels aan met verschillende sterktes en dichtheden.

Henko 670 Roterende Borstel Machine

De borstels van deze motor aangedreven borstelmachine zijn speciaal voor de installatie en het onderhoud van kunstgras, en zijn ontwikkeld naar onze eigen specificaties. De speciale borstelvezels zorgen ervoor dat het kunstgras niet beschadigt raakt maar wel goed gereinigd en opgeborsteld wordt. De Henko 670 Rotation Brush heeft een borstelbreedte van 65 cm. Wij bieden ook reserveborstels aan voor deze borstelmachine.

Henko 671 Roterende Borstel Machine (zelfrijdend)

De borstels van deze motor aangedreven zelf-rijdende borstelmachine zijn speciaal voor de installatie en het onderhoud van kunstgras, en zijn ontwikkeld naar onze eigen specificaties. De speciale borstelvezels zorgen ervoor dat het kunstgras niet beschadigt raakt maar wel goed gereinigd en opgeborsteld wordt. De Henko 671 wordt geleverd met een opvangbak die vuil en onzuiverheden verzameld om het schoonmaken sneller en efficiënter te maken. De Henko 671 Rotation Brush heeft een borstelbreedte van 70 cm. Wij bieden ook reserveborstels aan voor deze borstelmachine.

Henko 608SB Triangle Borstel Blauw RVS

De Triangle Borstel verzorgd 3 belangrijke werkzaamheden: het omhoog borstelen van de kunstgravezels zodat ze er fris en verzorgd uitzien, het verspreiden van infill en het verwijderen van vuil en onzuiverheden. De borstelvezels van onze Triangle Borstel zijn speciaal ontwikkeld naar onze eigen specificaties om het kunstgras te beschermen en niet te beschadigen. De Triangle Borstel is verkrijgbaar met uw bedrijfsnaam of logo. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Henko 608B Triangle Borstel Blauw

De Triangle Borstel verzorgd 3 belangrijke werkzaamheden: het omhoog borstelen van de kunstgrasvezels zodat ze er fris en verzorgd uitzien, het verspreiden van infill en het verwijderen van vuil en onzuiverheden. De borstelvezels van onze Triangle Borstel zijn speciaal ontwikkeld naar onze eigen specificaties om het kunstgras te beschermen en niet te beschadigen.

Henko 608SY Triangle Borstel Geel RVS

De Yellow Triangle Borstel RVS is geschikt voor de installatie van kunstgrasvelden en bevat de meest stijve borstelvezels. Deze borstel is beschikbaar met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Henko 608Y Triangle Borstel Geel

De Triangle Borstel Geel is geschikt voor de installatie van kunstgras en bevat de meest stugge, stijve borstelvezels.

Henko 624 Rubber Borstelmat

De Henko Rubber Borstelmat is ontwikkeld voor het omhoog brengen van de kunstgrasvezels zodat het kunstgras er weer fris en verzorgd uitziet. De Borstelmat is zeer effectief in combinatie met de Henko Triangle Borstel. Onze Henko Borstelmatten kunnen besteld worden met uw eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Henko 672 Stiga Borstel Machine

De Henko 672 is Borstel Machine die ontwikkeld is voor het borstelen van het kunstgras tijdens zowel de installatie als het onderhoud. De Henko 672 maakt het borstelen van kunstgras eenvoudiger dan ooit en geeft een hogere efficiëntie omdat het mogelijk is om grote oppervlakten kunstgras te borstelen in minder tijd.

Henko 674 Ronde Borstelmachine (elektrisch)

De Henko Ronde Borstelmachine is zeer geschikt voor het onderhouden van de kunstgrasmat. Door de ronde borstel op deze machine is het mogelijk om de hoeken en moeilijk te bereiken plaatsen van het kunstgras te reinigen, die niet makkelijk toegankelijk zijn met andere borstels. Doordat deze elektrische Ronde Borstelmachine gebruik maakt van een accu wordt een geluidsvrije en milieuvriendelijke werkwijze gegarandeerd.

Henko 675 Ronde Borstelmachine

De Henko Radial Brush is zeer geschikt voor het onderhouden van de kunstgrasmat. Door de ronde borstel op deze machine is het mogelijk om de hoeken en moeilijk te bereiken plaatsen van het kunstgras te reinigen, die niet makkelijk toegankelijk zijn met andere borstels.

Henko 608Q Quadruple Borstel

De Henko 608Q bevat 4 blauwe Henko borstels in een rij om zo een maximaal effect te bereiken bij het onderhouden en schoonmaken van kunstgras. De borstels zijn ontwikkeld om niet schadelijk te zijn voor het kunstgras. Een voordeel van de Henko 608Q is dat de borstel door middel van een hef achter de tractor kan worden opgetild, waardoor de toegankelijkheid van een kunstgrasveld hoger wordt.

Henko 910 Borstel voor landscaping

De Henko Landscape Borstel is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud en het installeren van kunstgras tuinen en kleine kunstgras oppervlakten. Bovendien is deze borstel handig om te gebruiken op plekken waar een borstelmachine of grotere borstel niet bij kan.

Henko 621W Borstellat Wit

De Witte Borstel heeft de meest zachte en minst stijve borstelvezels en is geschikt voor de installatie en het onderhoud van kunstgras toepassingen zoals golf, tennis en tuintjes.

Henko 621B Borstellat Blauw

De Blauwe Borstel is zeer geschikt voor het dagelijkse onderhoud van professionele kunstgras toepassingen. Door de speciale borstelvezels is deze borstel niet schadelijk voor het kunstgras en de kunstgrasvezels.

Henko 621Y Borstellat Geel

De Gele Borstel is geschikt voor het installeren van kunstgras en heeft de meest stijve en stugge vezels.

© 2018 Henko A&T B.V. All rights reserved.

Head Office

Henko A&T B.V.
Graafschap Hornelaan 184
6004HT Weert
The Netherlands

Contact details

Monday to Friday: 8:30 – 17:00
T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01