+31(0)495633010 info@henko-at.nl

Supplying the world with high-quality adhesives and tools

Bedrijfsprofiel

 

Henko A&T is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kleefstoffen, gereedschappen en aanverwante producten voor de installatie en het onderhoud van kunstgras. Henko A&T is een actieve en innoverende speler in de markt, en onderscheidt zich door het bieden van hoge kwaliteit producten aan haar wereldwijde klanten.

Jaren praktijkervaring

Jarenlange praktische ervaring in de kunstgraswereld stelt ons in staat om producten te ontwikkelen, produceren en verbeteren voor de meest uiteenlopende en uitdagende omstandigheden. Door onze praktische ervaring zijn onze producten ontworpen om aan de behoeften van de installateurs te voldoen en zo duurzaam, efficiënt en functioneel mogelijk te zijn.

Interne productie

Al onze Henko A&T lijmen en gereedschappen zijn ontworpen en geproduceerd in onze productiefaciliteit en fabriek in Nederland. Door deze interne productie kunnen we excellentie garanderen, flexibel blijven en een hoge kwaliteitscontrole bieden voor ons gehele productassortiment.

Ons assortiment

Ons assortiment bevat alle producten die worden gebruikt voor de installatie en het onderhoud van kunstgras. Vanwege dit unieke concept kunnen we ons onderscheiden van andere leveranciers door een one-stop-shop te zijn voor alle kunstgrasactiviteiten en procedures.

Research & Development

Bij Henko A&T werken we hard om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze wereldwijde klanten. Met een geavanceerd laboratorium in onze productiefaciliteit onderwerpen we onze producten aan uitgebreide testen om continue verbetering te verzekeren en om de concurrentie voor te blijven, door de nieuwste technieken en hoogwaardige ingrediënten te gebruiken.

Get in touch! Stuur ons een bericht

12 + 7 =

© 2018 Henko A&T B.V. All rights reserved.

Hoofdkantoor

Henko A&T B.V.
Graafschap Hornelaan 184
6004HT Weert
Nederland

Contactgegevens

Maandag tot vrijdag: 8:30 – 17:00
T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01